PCvenn.no

Arendal

Med tilstedeværelse i Arendal er PCvenn.no er et lokalt IT firma på Agder som tilbyr reparasjonstjenester på stedet og online via fjernstyring. Vi er et  IT firma som betjener folks hjem og virksomheter ved besøk på stedet samt via fjernstyring over internett. Etter å ha guidet deg gjennom en rekke enkle trinn over telefonen, vi kunne koble til datamaskinen din via internett og bruke musen og tastaturet som om vi satt foran datamaskinen din! Dette alternativet er flott fordi du ikke trenger å hente datamaskinen til et verksted og la den være et sted i flere dager. 

Vår eksterne reparasjonsteknologi lar deg se alt en tekniker gjør på datamaskinen din. Hvis du er for opptatt til å se på, kan du fortsette med andre ting mens vi fjernstyrer. Når du er koblet til, er du fri. Vi ringer deg når vi er ferdig med å jobbe på datamaskinen din.

Hvis du foretrekker et besøk på stedet, kan du ringe for å se om du er innenfor radiusen vår i området rundt Arendal. Vi har for tiden tekniker tilgjengelig i:

Datahjelp – Grimstad

Datahjelp – Lillesand

Datahjelp – Kristiansand

Datahjelp – Arendal

Vi kan stille inn Mac eller PC for å gjøre det raskere, fjerne virus og beskytte det mot ytterligere skade. Våre tjenester er tilgjengelige mandag til fredag fra 09 til 16.

Hvis du noen gang har en datarelatert nødsituasjon, kan du ringe oss på 95 42 94 01 når som helst!

Våre supporttjenester inkluderer:

Hjemmebesøk

Reparasjon og service av dataprogramvare

Bærbar PC og stasjonær reparasjon – alle merker

Fjerning av virus, skadelig programvare og spionvare

Trådløst nettverk og oppsett

Gjenoppretting av tapte data

Office 365

Serveroppsett og støtte

Backup-tjenester

Konfigurasjon av  brannmur

For enhver bedrift er det en kostbar ressurs å ha IT systemer som hjelper deg med å drive selskapets prosesser og lede den operative utviklingen fremover. Vi hjelper med å få systemene til å snakke sammen.

Profesjonell IT-konsulentvirksomhet som hjelper deg med å få mest mulig ut av IT for virksomheten din, og støtter deg hele veien. Mobil IT-konsulent i Grimstad, Arendal, Lillesand og Kristiansand.

Uten kunnskapen og erfaringene risikerer bedriftene å bli stasjonære, i potensiell fare for selvtilfredshet og å ta råd og kostbare avgjørelser, spesielt innen IT-systemer, datasikkerhet og support.

Vår IT-konsulent hos PCvenn gir virksomheten din merverdinivå. Vi er spesialister på å gi råd, forbedre og sikre at viktige IT-systemer, avdelinger og prosesser er på topp ytelse for produktivitet, støtte, sikkerhet og lønnsomhet.

PCvenn.no er eid av C.C. Solution Sør AS 

Kristiansand

send oss en utfordring

Kontakt oss

Fyll ut feltene nedenfor så hører du fra oss raskt.

Åpningstider

Mandag – fredag
09.00 - 16.00